Меню
Вашата количка

4 сезона в буркани

4 сезона в буркани
4 сезона в буркани
4 сезона в буркани
4 сезона в буркани
4 сезона в буркани
Модерни рецепти за домашно консервиране.
Домашно консервираните храни винаги ще бъдат ценни за хората - те не само съхраняват характера и свежестта на всеки сезон в останалото време от годината, а и преобразуват продуктите и ги обогатяват с нови аромати и вкусове.
 
"4 сезона в буркани" на Ивелина Иванова е съвременен кулинарен пътеводител с рецепти за домашно консервиране. Книгата разкрива разнообразието на консервираната храна в естествения ? годишен цикъл на последователно изобилие от плодове и зеленчуци. Над 120 рецепти за конфитюри, сладка, туршии, разядки, сосове, сиропи и ликьори описват многобройни традиционни техники за съхраняване на продукти и едновременно с това следват глобалните тенденции за здравословно хранене. Специално място е отделено на запазването на месо и риба, както и на приготвянето на ароматни смеси от подправки, плодови оцети и уханни екстракти.
 
Ивелина Иванова е автор на много кулинарни книги, шеф-готвач и основател и водещ преподавател на Кулинарно училище "Меню". Успешната ? кариера е резултат от неуморна работа в изучаване, прилагане и преподаване на традиционни и съвременни похвати на готварското изкуство, а също и на вроденото ? умение да съчетава техники и продукти, така че да създава хармонични комбинации - истинско удоволствие за всеки ценител на добрата храна.
Книги
Автор Ивелина Иванова
Издател Gourmet Publishing
Брой страници 232
Език български
Размери 19х25
Година на издаване 2018
Корици меки
Тегло 847

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786197399080
35.00лв
Купи