Меню
Вашата количка

Арсен Венгер

Арсен Венгер
Арсен Венгер
Изчерпан
Арсен Венгер
Арсен Венгер
Арсен Венгер
"Арсен Венгер" е биографична книга, която разкрива живота отвътре на една велика футболна личност и на неговия клуб, автор на книгата е Джон Крос.
 
Той е известен като мениджър на един от успешните великобритански футболни отбори - Арсенал, на който е начело още от 1996 година. За този период е успял да го поведе в над хиляда спортни срещи. Той се появи в Северен Лондон, когато чужденците начело на английския футбол се срещаха рядко, но французинът макар и непознат от всички в тази страна даде своите професионални идеи и те заработиха с пълна сила.
 
"Арсен Венгер" създаде революционни промени в един отбор със закостенели правила, той промени хранителните режими на играчите, тренировките им, както и цялата стратегическа тактика на отбора. Джон Крос ще ви разкаже за целия му път до британското сърце на Арсенал. Той е човекът, който създаде имена- легенди в лицето на брилянтната му четворка от защитници, тази му тактика успя да донесе на отбора седем титли до 2005 година, като два от тях поредни, както и цял сезон без нито една загуба.
 
"Арсен Венгер" е олицетворение на несломима сила със запомнящи се способности и големи победи,  от която произлязоха истински бойци, сред които Пирес, Анри, Бергкамп, Виейра, Кембъл, Адамс и други.
Книги
Издател Жануа-98
Брой страници 368
Език български
Размери 15x23
Година на издаване 2016
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9789543761234
20.00лв