Меню
Вашата количка

Берое

Берое
Берое
Берое
Берое
Берое
"Берое" е книга посветена на стогодишнината от създаването на футболния клуб в България (1916-2016). Идеята за тази книга е инициирана от общината на град Стара Загора. Цялостната концепция по изработването и дизайнът са дело на Илко Груев, а имената на авторите, които са работили по съдържанието са: Чавдар Златев, Венета Асенова и Емил Димов.
 
Книгата е оформена като луксозно издание във формат А4, с твърди корици. Сто деветдесетте и две страници са изцяло цветни и включват историята на клуба и славните му периоди подкрепени със статистически данни. Стогодишната история на Берое е описана и с помощта на триста и шестдесет снимки поместени в книгата. Ще срещнете и различни публикации свързани с мемоарите на настоящи и бивши футболни играчи, треньорите и деятелите на отбора. Целта на това издание е да запази духа и страстта на всички онези, които обичат и ценят Берое.
 
В историята на отбора са включени данни за неговите играчи, личностите, които са се превърнали в легенди през всичките тези години, успехите на екипа, незабравимите победи на терена и паметните резултати срещу най-големите им съперници. Книгата символизира един жив спомен изтъкан от емоции и много снимки. Няма да бъдат пропуснати и коментари за тежките периоди от историята на Берое, през които феновете не спряха да подкрепят любимото си име и продължаваха да гледат само напред.
Книги
Издател Инфоз - Стара Загора
Брой страници 192
Език български
Размери 21x29
Година на издаване 2016
Корици твърди
Тегло 969

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 1200807000008
18.00лв
Купи