Меню
Вашата количка

Йохан Кройф

Йохан Кройф
Йохан Кройф
Изчерпан
Йохан Кройф
Йохан Кройф
Йохан Кройф
"Йохан Кройф" е биографичната история на помнения от всички номер 14, точно за това и книгата съдържа същия брой глави и QR кодове препращащи към видеа, в които популярният френски коментатор и журналист Шериф Гемур очертава всички незабравими спомени за Йохан Кройф.
 
Когато някой попита, кои са най-великите имена в историята на футбола, всеки отсреща би споменал трима души: Марадона, Пеле и Йохан. Шериф Гемур разказва за човека, който завинаги промени развитието на този спорт. Митичен образ с взривяващи стратегически изригвания на терена, както и със запомняща се харизма на рок звезда от седемдесетте години.
 
Всичко започва с черно белите легенди Аякс, следват трите европейски спечелени титли, незабравимите моменти от Мондиал' 74 в Холандия, революционните треньорски решения, раждането на легендата Барселона и неговия Дрийм тийм през 1992 г., както и за всички успешни личности, които Йохан Кройф успя да създаде след себе си. 
 
Професионалната му спортна кариера започва едва, когато той е на седемнадесет години. Още в този период, Кройф дал заявката, че го очакват блестящи успехи. Той превръща футбола в модерна игра, а тези, които си спомнят за него, никога не биха забравили и неговият бунтарски и дързък нрав.
 
Книги
Издател Ера
Брой страници 368
Език български
Година на издаване 2017
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 952000112555
20.00лв