Меню
Вашата количка

Коремни мускули

Коремни мускули
Коремни мускули
Коремни мускули
Коремни мускули
Коремни мускули
„Джонатан Рос достига до същността на темата в „Коремни мускули“. Силно препоръчвам този иновативен и свеж подход!“
Д-р Пам Пийк, водеща на предаванията Could You Survive? и National Body Challenge по Discovery Health
В продължение на години тренировките на коремните мускули се основаваха на техники, уреди и приложения, които натоварваха единствено коремната мускулатура, сякаш тя не е обвързана с останалите части на тялото. Време е да сложим край на каменната ера в упражненията за коремната област.
Изваяните коремни мускули се постигат с много повече от коремни преси и най-новата „чудодейна“ диета. За да постигнете желания резултат от красиви коремни плочки, имате нужда от план, изграден от доказано ефективни и разумни упражнения и хранителен режим. Имате нужда от „Коремни мускули“ на Джонатан Рос.
В „Коремни мускули“ доказаният фитнес инструктор Джонатан Рос предлага цялостна стратегия за изграждането и поддържането на силна и красива коремна област. С помощта на тази книга ще разберете как най-правилно да тренирате коремните си мускули, каква функция изпълняват те, както и как да ги подчертаете. Актуалната информация, която ни дава Рос, разбулва едни от най-разпространените митове, които пречат дори на най-запалените фитнес маниаци да постигнат желания резултат.
Книгата съдържа над 60 основни упражнения, идеи за конкретни тренировъчни планове, както и съвети за прилагане на резултатите от най-новите проучвания в сферата на здравословното хранене, които ще ви помогнат да подсилите и задържите резултата от вашите тренировки.
„Коремни мускули“ е новият пътеводител в света на фитнеса и здравословния начин на живот.

„Джонатан Рос знае какво говори и ще запали и вас! Ако търсите решение за един от най-разпространените проблеми - отпуснатия корем - задължително прочетете тази книга!“
Тод Дуркин, собственик на фитнес салоните Fitness Quest 10; носител на две награди за личен фитнес инструктор на годината.
Книги
Автор Джонатан Рос
Издател AMG Publishing
Език български
Размери 19x25
Година на издаване 2014
Брой на страници 200
Корици меки
Тегло 428 грама

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789549696622
14.95лв
Купи