Меню
Вашата количка

Лидерът

Лидерът
Лидерът
Лидерът
Лидерът
Лидерът
"Лидерът" е личната изповед на едно доказано име в света на футбола, той е Сър Алекс Фъргюсън. В авторството на книгата участва и Сър Майкъл Мориц познат като инвеститор и много добър приятел на мениджъра.
 
Освен, че той е наричан лидер, е от онези, които наистина знаят истинското значение на тази дума и и придават допълнителен смисъл с името си. За своята равносметка като човек, който стои начелото на един отбор около тридесет и осем години, Сър Алекс Фъргюсън може да се гордее със спечелването на общо четиридесет и девет трофея, както и с превръщането на Манчестър Юнайтед в един от най-стабилните световни брандове. 
 
В "Лидерът" той съвсем прямо и искрено ще разкрие всички свои тайни виновни за забележителните му и недостижими успехи. Акцентът в книгата са качествата, които футболният мениджър най-много цени и възпитава в играчите си. Това са дисциплина, мотивация, отборен дух и контрол. Въпреки тези основни правила, той се ръководи и от други ключови принципи, които привидно не изпъкват със своето значение. За него това са справянето с провала, делегирането и анализиране на информацията.
 
"Лидерът" е книга, която е наситена с мъдрост и проникновение, поднесени по един честен и забавен начин, а посланието което носи е свързано с отговорността да бъдеш начело независимо с какъв бизнес се занимаваш и в каква сфера твориш.
Книги
Издател Сиела
Брой страници 344
Език български
Размери 16x23
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 617

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789542820901
18.00лв
Купи