Меню
Вашата количка

Месиграфика

Месиграфика
Месиграфика
Изчерпан
Месиграфика
Месиграфика
Месиграфика
"Месиграфика" е богато илюстрована биографична енциклопедия, в която е включено всичко около живота и професията на футболния гений - Лионел Меси. Автор на изданието е журналистът, водещ и продуцент с двадесетгодишен опит от BBC - Санджийв Шети.
 
Талант, с който ще се запознаете отблизо, благодарение на зашеметяващите фотографии в енциклопедията. Последвайте стъпките му към изкачването на върха и нормалните неща, с които се сблъсква един борбен човек по време на житейското си развитие. Санджийв Шети разказва за футболист, който е приеман от мнозина като най-големия играч на всички времена в този спорт. Почитателите му са многобройни, освен заради огромния му талант, то и заради усета му към тънкостите в играта и перфектната му физическа подготовка. Пред него се прекланят и много други футболисти.
 
В "Месиграфика" е направен очерк на кариерата на Меси още от времето, когато той е бил в Аржентина и се  учил да дриблира в Росарио. Следва пословичното му израстване в Барселона и стигаме да завладяването на всички футболни рекорди, създадени някога по време на световните първенства и след провеждането на Шампионска лига.
 
Книги
Издател Книгомания
Брой страници 272
Език български
Размери 18x24
Година на издаване 2017
Корици твърди

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9786191951314
28.00лв