Меню
Вашата количка

Пътят към победата

Пътят към победата
Пътят към победата
Пътят към победата
Пътят към победата
Пътят към победата
"Пътят към победата" е автобиографичната история на една спортистка доказала се в един свят доминиращ, в който са доминиращи мъже, тя е Серина Уилямс и нейното име е най-често свързвано с женския тенис.
 
Кортът и нейната игра са заедно вече дълги години, което впечатлява повечето хора от тази гилдия. Тя се е доказала в може би един от най-силните индивидуални спортове. Името на Серина стои паралелно до редица рекорди в тениса докато тя наскоро не постигна и абсолютния връх в тази посока като вече триста седмици е оглавявала ранглистата на световната женска тенис асоциация.
 
Тя е печелила титли на всички съществуващи големи турнири, което я превръща в истинска световна звезда. Впечатляващото за нейното начало е, че още като дете тренирала с ракета предназначена за възрастни, която била висока почти, колкото нея. Тогава малкото момиче дори не пожелало да я сменят с детска, а приело това като първото и сериозно спортно предизвикателство.
 
"Пътят към победата" описва безбройните успехи на спортната звезда. Нейният дух е непоколебим и създавайки тези мемоари, тя дава възможност на всички, да се докоснат до него. Необикновеният спортен живот на Серина Уилямс е свързан освен с големите победи и с модна линия, облекла, спонсори, както и с романтични изживявания. Важна част от стабилните и основи са и цялото семейство Уилямс, за което тя също ще говори в "Пътят към победата". 
Книги
Издател Intense
Брой страници 284
Език български
Размери 14x21
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 280

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789547832473
16.95лв
Купи