Меню
Вашата количка

Родени да побеждават: Пътят към Пекин

Родени да побеждават: Пътят към Пекин
Родени да побеждават: Пътят към Пекин
Родени да побеждават: Пътят към Пекин
Родени да побеждават: Пътят към Пекин
Родени да побеждават: Пътят към Пекин

Със сигурност в тази книга не е написано всичко. Но със също толкова голяма сигурност ще научите и разберете много неща, ненаписани досега. А и ще ви стане ясно кое от това, което сте чели и слушали, е далеч от истината. На лицата на тези момчета, които представят България на върховното изпитание за един спортист - олимпийските игри, им е изписано, че са свестни. Ако не бяха такива, аз няма да ги викам в националния отбор на България по волейбол, на който съм старши треньор. В това бъдете сигурни. И освен че си изкарват парите с волейбола, тези момчета постоянно мислят за вас - за хората по трибуните, пред телевизорите, по улиците. Заради вас те играят.
МАРТИН СТОЕВ

Думата „волейбол" идва от volley и ball. Това са две английски думи - играта все пак е измислена в Америка. Първата - volley, означава удар във въздуха, а втората - Ьаll, е просто топка.
Тази книга не е просто за тази игра. Неслучайно във волейбола са заложени българските думи „воля" и „болка". Тази книга е за болезнената любов към играта и върховния успех в нея, която обединява 12 разгневени мъже от България и техния треньор. Те са съдебните заседатели на своята съдба. Те са пропити от българщината и затова във време, в което нацията все повече се разединява, са запоени един с друг от спортната си мечта. Те са родени да побеждават. Те са Волей Болни от Любов...
ИВО ТАСЕВ

Книги
Автор Мартин Стоев, Иво Тасев
Издател Корпорация Развитие
Език български
Размери 20x14
Година на издаване 2008
Брой на страници 288
Корици меки
Тегло 400 грама
Баркод 1141681000008

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789549612271
5.00лв
Купи