Меню
Вашата количка

Роналдо срещу Меси

Роналдо срещу Меси
Роналдо срещу Меси
Роналдо срещу Меси
Роналдо срещу Меси
Роналдо срещу Меси
Кой е по-добър: Роналдо или Меси? Всеки футболен фен има мнение по въпроса.
През по-голямата част от изминалото десетилетие във футбола не е имало подобно съревнование. Това е пълната им история - от деца, ритащи топка на половин свят разстояние един от друг, до борбата кой ще бъде номер едно, определяща цяла ера в спорта.
Единият е прецизна машина, отвяваща цели отбори с темпото и мощта си. Другият е гений на дрибъла, способен да прави с топката неща, изглеждащи като от друга реалност. Общо двамата са отбелязали над хиляда гола и са печелили Златната топка девет пъти. През изминалите осем сезона делят позицията на най-добър футболист в света и предизвикват бурни спорове кой от двамата заслужава да бъде наречен най-добрият на всички времена. Роналдо срещу Меси на футболния експерт и журналист Джими Бърнс е книгата, нужна ви, за да разберете знаковите футболисти на това поколение. 
 
Особено приятно четиво... Бърнс е отличен гид.
Goal, футболният блог на New York Times 
 
Бърнс е неспособен да напише скучно изречение.
Irish Times
 
"Голове, мачове, спорове, трансфери или откази – Роналдо срещу Меси показва как и защо двамата са истински революционери във футболната игра. Щастливци сме, че живеем в тяхната ера.
Валери Генов, водещ на Шампионска лига в каналите на bTV
 
Влиянието на CR7 и LM10 в глобалния свят е сравнимо с това на най-големите политически лидери. Сравнявайки пътя на двамата, Джими Бърнс запазва неутрална позиция и дава възможност на читателя да си изгради пълна представа за личностите на Роналдо и Меси.
Иво Стефанов, спортен журналист, Gong
Книги
Издател Локус Пъблишинг
Брой страници 536
Език български
Година на издаване 2018
Корици меки
Тегло 650

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789547832756
22.00лв
Купи