Меню
Вашата количка

Тренировките на затворника

Тренировките на затворника
Тренировките на затворника
Тренировките на затворника
Тренировките на затворника
Тренировките на затворника

За да станете невероятно силни, не ви трябват щанги, дъмбели и скъпи тренажори. Всичко от което наистина се нуждаете, е собственото ви тяло, няколко прости упражнения и график. Можете да станете силни като Херкулес, мускулести и здрави, без каквото и да е специално оборудване. Нуждаете се единствено от правилния метод, който се основава върху традиционните, древни форми на тренировка. През вековете този метод многократно е доказвал, че може да превърне хилавите момчета в железни мъже и бойци. Този метод се нарича калистеника на постепенното напредване – изкуството за използване на тялото за максималното му физическо развитие. Терминът калистеника е образуван от древногръцките думи калос – красота и стенос – сила. До средата на ХХ век най-силните атлети са развивали своята сила с помощта на старата школа на калистениката и са ставали все по-силни – без никакви добавки, анаболни стероиди и без претоварени и увредени стави. По своята същност калистениката представлява изкуството за използване на собственото тегло и инерцията на тялото като средство за максимално развитие на силата и атлетическите способности на човека. Ето някои от основните предимства на тренировката със собственото тегло: изисква съвсем малко оборудване; развива полезни, функционални атлетически качества; развива максимално силата; предпазва и заздравява ставите; нормализира и регулира нивото на мазнините в тялото.
В тази книга са представени шест основни движения и тяхното поетапно изпълнение с нарастваща трудност в десет отделни упражнения. С тяхна помощ можете да работите за всички мускули на тялото, така че те да бъдат здрави и добре изразени, без да претоварвате и увреждате ставите. Крайната цел на „Тренировките на затворника“ е да ви научи как да изпълнявате лицеви опори на една ръка, клякане на един крак, набиране на лост на една ръка, повдигане на изпънати крака от вис, падане в мост от стоеж и връщане в стоеж от мост, лицеви опори на една ръка от стойка на ръце. Тези техники ще развият цялото ви тяло, а не само отделни аспекти от физиката ви, така че да разкриете своята първична, животинска способност и да освободите заключената в тялото ви огромна сила.
Независимо от името си, тази книга не е предназначена само за затворници – от нея може да се възползва всеки, който иска да стане изключително силен, да бъде в много добра физическа форма и в превъзходно здраве. Изпълнете се с непоколебима решителност и се превърнете в един от тези атлети!

Книги
Автор Пол Уейд
Издател Аратрон
Език български
Размери 17x24
Година на издаване 2014
Брой на страници 372
Корици меки
Тегло 728 грама

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789546264244
25.00лв
Купи