Меню
Вашата количка

Златните 8

Златните 8
Златните 8
Златните 8
Златните 8
Златните 8
"Златните 8" е книга, в която е разказана една истинска история, свързана със сбъдването на голямата мечта. Осем момичета преживяваха своята най-вълшебна приказка, но с цената на много усилия, така че те не заслужаваха нищо по-малко от това, което им се случи.
 
Истински талант, неспирен труд и много упоритост, ето това е ключът към отвеждането на един спортист до световните върхове. Тук в тази книга, тези прекрасни момичета споделят всичко, което е свързано с успехите им, но не само, те ще говорят за многобройните трудности, сълзите и лишенията. Този път за тях беше белязан освен от звезден блясък и от срещи с болката и разочарованията.
 
"Златните 8" е историята на един от най-успешните спортни български отбори в нашата история, титла, която премина през много дълъг път. Статистиката за художествената гимнастика, благодарение на тях е следната: осемдесет и един медала за седем години като между тях и едно бронзово олимпийско отличие. 
 
В изданието са използвани части от интервютата на момичетата, техните треньори, както и думите на велики наши спортни величия като Стефка Костадинова, Христо Стоичков, Наско Сираков и др. Предговорът е написан от една от тях, Златното момиче Християна Тодорова.
Книги
Издател Сиела
Брой страници 308
Език български
Година на издаване 2017
Корици меки
Тегло 300

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789542823223
16.00лв
Купи