Меню
Вашата количка

Covid-19 - остри вирусни инфекции

Covid-19 - остри вирусни инфекции
Covid-19 - остри вирусни инфекции
Covid-19 - остри вирусни инфекции
Covid-19 - остри вирусни инфекции
Covid-19 - остри вирусни инфекции
Вербалната хомеопатия е хомеопатия на Словото.
 
 
 
Тя се основава на силата на думите и паметта на водата.
 
 
 
Вербалната хомеопатия е напълно безплатна и достъпна за всеки.
 
 
 
Вербалната хомеопатия е метод, чрез който всеки за секунди може да приготви хомеопатичен препарат без ограничение в нивото на разреждане и вида на препарата.
 
 
 
Книгите за вербалната хомеопатия вече над 6 години са в книжарниците на България и имат хиляди читатели. Методът се разгръща все повече и повече и чрез социалните мрежи. 
 
 
 
Новата книга от поредицата – „Ковид-19 - остри вирусни инфекции“, е отговор на новите предизвикателства в света, свързани с епидемичната обстановка и новия вирус SARS-CoV-2.
 
 
 
Хомеопатията е най-ефикасна в спешни и остри случаи - като поразяване от вирусни инфекции, когато все още няма органни увреждания или хронични състояния.
 
 
 
В тази книга предлагаме нови комплекси, които могат да бъдат чудесно допълващо средство за превенция и при заразяване с Ковид-19, както и при другите остри вирусни инфекции, като видовете грип, които постоянно съпътстват живота ни.
 
 
 
Хомеопатията напълно се съчетава и допълва всички останали методи на лечение в алопатичната и алтернативната медицина. Тя дава още една добра възможност за укрепване на имунитета и за предотвратяване или подпомагане на основното медицинско лечение.
 
 
 
За онези от вас, които вече са се убедили в силата на метода на вербалната хомеопатия, предлагаме тази следваща малка и удобна книжка, която ще е неоценим помощник в новите реалности в света.
 
 
 
В нея са включени онези хомеопатични препарати, които имат отношение към симптомите на SARS-CoV-2 и към различните етапи, през които преминава тази нова вирусна инфекция.
Книги
Автор Силва Дончева
Издател Бард
Брой страници 208
Език български
Година на издаване 2020
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786190300311
10.00лв
Купи