Меню
Вашата количка

Ароматните лечители

Ароматните лечители
Ароматните лечители
Ароматните лечители
Ароматните лечители
Ароматните лечители
"Ароматните лечители" е билков наръчник, включващ приложенията в алтернативната медицина на продуктите: кориандър, магданоз, резене и копър, автор на книгата е Росица Тодорова.
 
Изброените продукти са познати на всеки един българин, който често ги използва като подправки към различни ястия. Разбира се има и такива, които понякога ги бъркат, например взимат кориандъра за магданоз, а пък резенето за копър, но това сега не е от значение за нашата тема. Важното е, че все пак тези храни присъстват редовно в нашето хранене и дори се използват за направата на туршии. 
 
Росица Тодорова ще ви запознае и с други техни качества, освен, че овкусяват и ароматизират добре гозбите ни, те притежават могъща лечебна сила. Изброените подправки в "Ароматните лечители", както и розмаринът, маточината и босилекът могат да бъдат оръжие срещу много болести, но най-често срещу рака. Някои учени, например руските отдавна използват семена от копър и магданоз към лекарства борещи рака. Това се дължи на откритото в тях вещество - глазиовианин А, както и на други подобни на него, които успяват да забавят растежа на раковите клетки, а в някои случаи и да ги унищожат. 
 
Тази книга ви предлага ефективна, достъпна и евтина борба срещу болестите. 
Книги
Издател Распер
Брой страници 92
Език български
Размери 14x21
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 133

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789543451067
10.00лв
Купи