Меню
Вашата количка

Ябълката храна и лекарство

Ябълката храна и лекарство
Ябълката храна и лекарство
Ябълката храна и лекарство
Ябълката храна и лекарство
Ябълката храна и лекарство
"Ябълката храна и лекарство" е здравен справочник съставен от Пенчо Далев.
 
 Има един принцип, който познават всички хора по света - Хапвай по една ябълка на ден и ще посещаваш рядко своя доктор! На какво се дължи това и дали е вярно ще разберете, чрез обясненията в тази книга. 
 
Ябълката е плод, който хората познават от древността, още тогава те са вярвали в нейните качества и за са я използвали за диети и за лечение. Този ценен хранителен продукт може да се открие почти целогодишно, чрез различните си сортове, сред които: флорина, златна превъзходна, фуджи, айвания, молиз делишъз, джонатан, мелроуз, джонатан голд, грени смит и други. Ябълките са вкусни и хората знаят това и ги консумират както сурови, така и печени. Пенчо Далев ще ви запознае и с другите им качества. Те притежават съставки подобряващи храносмилането, увеличават производството на жлъчен сок в организма, спомагат за спадането на отоци, подобряват кръвообразуването, лекуват подагра и склероза, помагат при бъбречнокаменна болест, ревматизъм, прегракналост и простудна кашлица.
 
Изброените примери в "Ябълката храна и лекарство" са солидно доказателство за лековитите възможности, които биха премахнали нуждата ни от медицинска помощ. Рецептите за лечение, в чиито състав е ябълката са използвани векове наред, те са част от всяка народна медицина призната и от съвременните специалисти. В "Ябълката храна и лекарство" ще срещнете и още много други ефикасни ползи свързани с консумацията на този плод.
Книги
Издател Труд
Брой страници 168
Език български
Година на издаване 2016
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 10858
6.00лв
Купи