Меню
Вашата количка

Яжте мръсно!

Яжте мръсно!
Яжте мръсно!
Изчерпан
Яжте мръсно!
Яжте мръсно!
Яжте мръсно!
"Яжте мръсно!" е книга, в която популярният из цял свят диетолог Джош Акс представя своя революционен метод, вече достъпен и на български език.
 
Неговите последователи са хиляди и клиентите му са олимпийски шампиони като например Майкъл Фелпс. Четейки призива, който срещате като заглавие на тази книга сигурно първата ви асоциация е свързана с погнуса. Не е необходимо да се притеснявате, никой няма да изисква от вас да изядете нещо, което е мръсно или не приемайте всичко, което ще прочете буквално!
 
Философията на Джош Акс е свързана със здравословния начин на живот и хранене, така че да може да се справите със синдрома на чревната пропускливост, един от основните причинители на повечето заболявания днес. Авторът на "Яжте мръсно!" е виден специалист в областта на функционалната медицина. Неговият призив е да се върнем назад в своите навици, където повече да се доближим към онези храни, които добиваме директно от "мръсната" природа.
 
Чрез "Яжте мръсно!" ще научите, какво причинява проблемите с чревната пропускливост и каква е точно връзката и с появата на някои болести, сред които алергии, автоимунни заболявания, депресии, хронична умора и забавен метаболизъм. Ще разберете, защо трябва да забравите за ГМО продуктите и високопреработените храни. В книгата има и много интересни рецепти, любопитна информация и куп съвети.
Книги
Издател Хермес
Брой страници 384
Език български
Размери 13x21
Година на издаване 2017
Корици меки
Тегло 300

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9789542616818
17.95лв