Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Хората купуват също така:

Наръчник за работа с тревожността и фобиите

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

39.00 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: В наличност
  • Продукт: #978-619-01-0819-1
  • Автор:
  • Издател: Изток-Запад
  • Език: български
  • Година на издаване: 2021
Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Ако страдате от тревожност, паническо разстройство или фобии, може би се чувствате, сякаш сте изгубили контрол върху живота си. Как можете да овладеете страховете си, преди те да ви подчинят изцяло?
 
„Наръчник за работа с тревожността и фобиите“ е помогнал на повече от милион читатели да постигнат значително и трайно възстановяване от генерализирано тревожно разстройство, социална тревожност, специфични фобии, панически пристъпи, обсесивно-компулсивно разстройство и други, свързани с тревожността проблеми.
 
Напълно преработен и осъвременен, наръчникът включва най-ефективните техники за оценка и лечение на тревожността, подробна информация за последните клинични проучвания и пълен арсенал с умения за успокояване на страховете и овладяване на тревожните мисли. Тук ще намерите също така нова информация за предотвратяването на релапси след успешно лечение, за медикаментозното лечение, храненето, както и за последните постижения в невробиологията. Написан от един от водещите експерти в областта на когнитивно-поведенческата терапия, „Наръчникът за работа с тревожността и фобиите“ съдържа необходимото, за да се освободите от всичко, което ви пречи да се радвате на щастлив и пълноценен живот.
 
Тук ще намерите:
 
техники за релаксация и дишане;
умения за предотвратяване и справяне с панически пристъпи;
изпитани стратегии за промяна на негативния вътрешен монолог и погрешните убеждения;
нови изследователски данни за техниката за експозиционна терапия;
необходими промени в начина на хранене, живот и др.
Напишете коментар
Още книги от автора "Едмънд Борн"