Меню
Вашата количка

Главоболието или защо са му на човек раменете?

Главоболието или защо са му на човек раменете?
Главоболието или защо са му на човек раменете?

• Методи за отстраняване на главоболието без таблетки

• Упражнения против атеросклероза

• Болки в рамото. Какво да се прави?
Какво може да е по-лошо от главоболието? Причините за главоболието са голям брой, но малцина знаят, че често те са свързани със слабостта на мускулите от раменния пояс.


В своята нова книга доктор Бубновски обяснява причините за болките в главата и показва изхода от този затворен кръг без употребата на обезболяващи средства. Може ли да се справим с главоболието самостоятелно? Що е мускулна депресия? Как да преодолеем острата болка в главата? До какво може да доведе склерозата на мозъчните съдове?


Автора разказва, как правилно да се изпълняват упражненията, които ще ви избавят от главоболието, а също така от болката в раменете и шията. Как да укрепим психиката си. В края на книгата е поместен „Голям житейски речник“ в който с оригинално, медицинско чувство за хумор се описват случаи на сривове в здравето на хора, игнорирали съветите на автора за път към здравето.


Книгата ще бъде интересна на всеки без изключение и най-вече на този, който не иска да попадне в качеството си на пример в този речник.

Книги
Издател Жануа-98
Брой страници 185
Език български
Размери 13х20
Година на издаване 2021
Корици меки
Тегло 175

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789543761500
12.00лв
Купи