Меню
Вашата количка

"Книжка за буквите" - АБВ

"Книжка за буквите" - АБВ
"Книжка за буквите" - АБВ
"Книжка за буквите" - АБВ
"Книжка за буквите" - АБВ
"Книжка за буквите" - АБВ
"Книжка за буквите" - АБВ е детска занимателна книжка с включени стихотворения на известните български поети Леда Милева и Дядо Пънч. 
 
На тези 32 страници е скрито голямо богатство, притежавано от един народ, неговата азбука. Азбуката е първата спирка на малките деца при получаването на нужните знания. Това няма да бъде просто едно скучно, трудно и методично учене. За всяка буква от азбуката, за която за нас е специална е посветено по едно стихотворение. 
 
Стихотворенията от "Книжка за буквите" - АБВ са подбрани от прекрасното творчество на обичаните от всички Леда Милева и Дядо Пънч. Дори тази идея съвпада с последния литературен проект на българската поетеса. Затова освен най-известните, обичани и разпознаваеми стихове на Леда Милев в тази книжка са подбрани и някои от нейните последно написани творби.
 
Забавните стихотворения са чудесен начин да научиш азбуката и това да се превърне за теб в приятно занимание, което да завършиш със забавните задачи в книжката под формата на увлекателна игра.
Книги
Издател Прес
Брой страници 32
Език български
Размери 15x21
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 78

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789543084449
4.99лв
Купи