Меню
Вашата количка

Adobe Flash CS3. Официален учебен курс + CD

Adobe Flash CS3. Официален учебен курс + CD
Adobe Flash CS3. Официален учебен курс + CD
Adobe Flash CS3. Официален учебен курс + CD
Adobe Flash CS3. Официален учебен курс + CD
Adobe Flash CS3. Официален учебен курс + CD

Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен начин за усвояване на Adobe Flash CS3

Classroom in a Book – световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe. Classroom in a Book предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение – официален учебен курс от Adobe Systems Inc, разработен от експертите на Adobe и използван в собствените учебни зали и лаборатории на Аdobe.

Единадесетте урока в „Adobe Flash CS3 Professional - Официален учебен курс” покриват ключовите умения при работа с Adobe Flash – най-разширената авторска среда за създаване на разнообразно интерактивно съдържание. Ще научите как да анимирате символи, да редактирате времедиаграмата, да работите със статичен и динамичен текст, да импортирате видео и звукови файлове и да персонализирате компоненти. Научете и какви са новите възможности във Flash CS3, сред които са ActionScript 3.0 и импортирането на файлове от Illustrator. Множество съвети и техники, допълнителни упражнения “за домашно” и компактни специализирани учебни материали ще ви помогнат бързо да се превърнете в професионален потребител на Flash. Можете да проследите книгата от началото до края й или да преминете само тези уроци, които ви интересуват.

Разберете как да разработвате завладяващи проекти на Flash, да импортирате видео и звукови файлове, да създавате интерактивни бутони и да анимирате символи. Използвайте ActionScript 3.0, за да разширите функционалността на Flash.

От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга: самият софтуер Adobe Flash CS3 Professional за Windows или за Mac OS.

Включва CD с файлове към уроците и учебни филми.

Книги
Автор Колектив
Издател СофтПрес
Език български
Размери 23.5x16.5
Година на издаване 2008
Брой на страници 336
Корици меки
Тегло 700 грама

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789546857125
25.00лв
Купи