Меню
Вашата количка

Бял равнец. Безсмъртниче

Бял равнец. Безсмъртниче
Бял равнец. Безсмъртниче
Бял равнец. Безсмъртниче
Бял равнец. Безсмъртниче
Бял равнец. Безсмъртниче
"Бял равнец. Безсмъртниче" е наръчник, в който ще намерите всичко необходимо като информация за две билки растящи в България с широко разпространение в алтернативната медицина. А именно това са растенията Безсмъртниче и Бял равнец.
 
Автор на наръчника е специалистът Анка Дончева. Тя съставя книгата в няколко обособени глави, в които може да правите бърза и навременна справка за това, което ви интересува. "Бял равнец. Безсмъртниче" започва с произхода и разпространението на двете растения, следват начините за отглеждане и грижите, които трябва да се полагат за правилното им развитие.
 
След като се запознаете с основната информация относно стопанските характеристики на билките, следват последните две глави от книгата на Анка Дончева, в които тя ще ви запознае с начините на добив на частите от растенията, които са ви необходими, както и значението на всяка една от тях. В последната част на книгата е поместен и рецептурник, чрез който ще може да създавате рецепти за всяко заболяване в домашна среда.
Книги
Издател Еньовче
Брой страници 84
Език български
Размери 12x16
Година на издаване 2017
Корици меки
Тегло 84

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789548372633
8.00лв
Купи