Меню
Вашата количка

Лечебната сила на скъпоценните камъни в индийската астрология

Лечебната сила на скъпоценните камъни в индийската астрология
Лечебната сила на скъпоценните камъни в индийската астрология

Целта на тази книга е да научи читателя как да облекчава и лекува заболявания с помощта на скъпоценните камъни и индийската астрология. Известно е, че скъпоценните камъни са на особена почит в индийската култура от древни времена.


Разработката представлява посвоему медицинска астрология. В нея са разгледани влиянията на планетите от септенера и на лунните възли (Раху и Кету) според поставянията им по знаци и домове. Авторът дава основните афликтирания и въздействия, които скланят към развиване на съответните заболявания. Приложени са многобройни примери с карти раши на хора, чрез които е демонстрирана връзката между рождената констелация и житейската история на съответната личност.


Книгата съдържа глави, в които се разглеждат и до днес неизяснените докрай теми за генезиса и причините за развиване на умствено изоставане, шизофрения, мускулна дистрофия и лудост, пространно е анализирана и връзката им с разположенията в рождената карта. Особено внимание е отделено на въздействието на комбинациите от Раху, Кету и малефиците: влиянието на тяхното разположение и аспектиране.


Скъпоценни камъни, чрез които се регулира въздействието на планетите и възлите в хороскопа.?

Астрологическо изследване на умственото изоставане, на лудостта, шизофренията, мускулната дистрофия, младежката престъпност. Влиянията на съвпада Кету-Сатурн. Въздействията на конюнкцията Кету-Марс. Влиянията на Слънце-Марс и Луна-Юпитер.

Книги
Издател Лира Принт
Брой страници 288
Език български
Размери 14х21
Година на издаване 2021
Корици меки
Тегло 322

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786197216455
16.00лв
Купи