Меню
Вашата количка

Енциклопедия България

Енциклопедия България
Енциклопедия България
Енциклопедия България
Енциклопедия България
Енциклопедия България
„Енциклопедия България“ предлага на читателя богата, актуална и проверена информация за Република България – за нейната природа, история, стопанство, наука и култура. Обобщена в тематично подредени и богато илюстрирани обзори, тя рисува пред читателя красотата и многообразието на българската природа, на растителния и животинския свят, проследява многовековната история на българите, потапя го в тяхната богата материална и духовна култура, дава повод за гордост от развитието и успехите на българската наука, литература и изкуство и акцентира върху уникалния принос на България в световната културна съкровищница.
 
 
 
Събраният материал е дело на дългогодишния труд и задълбочените научни познания и изследвания на изявени български учени и специалисти от БАН, Софийския университет, други висши учебни заведения и от водещи културни институции – автори и консултанти на книгата.
 
 
 
Единствена по рода си енциклопедията събира в един том богата съкровищница от достоверни и научно проверени знания и факти за България и българския народ, поднесени по увлекателен и достъпен начин. Това я прави желана и полезна настолна книга за всяко българско семейство.
 
 
 
Изданието е богато цветно илюстрирано с над 2000 снимки в един том с обем 872 печатни страници.
Книги
Издател Книгомания
Брой страници 872
Език български
Размери 18х24
Година на издаване 2021
Корици твърди
Тегло 2087

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786191952946
49.00лв
Купи