Меню
Вашата количка

Конфедерация Кн.1: Тихата война

Конфедерация Кн.1: Тихата война
Конфедерация Кн.1: Тихата война
Конфедерация Кн.1: Тихата война
Конфедерация Кн.1: Тихата война
Конфедерация Кн.1: Тихата война
Първата книга от завладяващата поредица „Конфедерация“ описва нов свят, в който ще се сблъскат различни раси и планети
 
Изпитания, задкулисни игри, битки и войни ще изправят едни срещу други героите, а те ще опитат да запазят себе си и света който познават.
 
Когато погледна към звездите, винаги се замислям дали сме сами в този огромен свят. Ако и вие мислите като мен, нека ви отведа далеч оттук, отвъд звездите, до един друг свят. Света на Конфедерацията.
 
Междугалактически съюз на различни чудновати същества, в който ние, земляните, ще изиграем голяма роля. Историята ни изпраща в бъдещето, където Земята с нейните обитатели са надскочили развитието и различията си. Обединени заедно, те се включват в междугалактическа федерация, която обещава още повече подем и благоденствие, но не всичко е прекрасно, както изглежда.
 
Конфедерацията е под заплахата на неизвестен враг, който се опитва да промени структурата ? отвътре. Прибягнала до крайни действия, федерацията се обръща за помощ към Куберт. Той е тикнат в затвор за престъпници против Конфедерацията, въпреки че е бил част от нейно секторно звено. В началото той отказва, но щом разбира, че неговата любима е в беда, се съгласява, решен да преобърне света, за да я открие и спаси. Докато стигне до нея, Куберт разбира много болезнени истини за себе си, които никога досега не е знаел.
Книги
Издател Коала Прес
Брой страници 212
Език български
Размери 14х21
Година на издаване 2021
Корици меки
Тегло 278

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786197536843
20.00лв
Купи