Меню
Вашата количка

"Обществени поръчки 2016" - том първи

"Обществени поръчки 2016" - том първи
"Обществени поръчки 2016" - том първи
Изчерпан
"Обществени поръчки 2016" - том първи
"Обществени поръчки 2016" - том първи
"Обществени поръчки 2016" - том първи
"Обществени поръчки 2016" - том първи е законова и нормативна литература съставена от експертите Мариана Кацарова, Методи Марков, Александър Александров и Елена Димова.
 
Изданието, което е включено в два тома съдържа Новата правна уредба на обществените поръчки и на управлението на средства от Европейските фондове за 2016 година. Характерът на книгата включва цялостни експертни анализи на разглежданите промени, както и тяхната приложимост в реалната практика. Авторитетното мнение и оценка на съставителите на изданието го превръщат в полезен правен пътеводител.
 
С помощта на "Обществени поръчки 2016" - том първи може лесно да се вземе участие в прилагането на новите неща от законовата уредба свързани с управлението на обществените поръчки и с управлението на средства предоставени от европейски фондове. Мариана Кацарова, Методи Марков, Александър Александров и Елена Димова предлагат информация включваща следното съдържание:
 
1. Експертен коментар на новата правна уредба.
 
2. Процедурите за възлагане.
 
3. Действията и практиките, които са свързани с прилагането на закона.
 
4. Нормативните актове.
 
В тази книга не липсва нищо, което би било необходимо за приложното знание относно обществените поръчки. Включения подробен и изчерпателен коментар в "Обществени поръчки 2016" е подреден по хронологичен ред като се разясняват и разглеждат всички основни положения свързани със закона и правилника в него засягащи обществените поръчки.
Книги
Издател Труд и право
Брой страници 800
Език български
Размери 16x24
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 972

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9789546082381
36.00лв