Меню
Вашата количка

Ваканционно пътешествие след 4. клас

Ваканционно пътешествие след 4. клас
Ваканционно пътешествие след 4. клас
Ваканционно пътешествие след 4. клас
Ваканционно пътешествие след 4. клас
Ваканционно пътешествие след 4. клас
"Ваканционно пътешествие след 4. клас" е учебно помагало на издателство Булвест 2000 със съставители - Христина Сергеева и Стоянка Велкова. То е част от поредица обхващаща от първи до четвърти клас.
 
Помагалото предлага възможността учениците да затвърждават своите знания от изминалата учебна година, чрез забавни упражнения и задачи. Тук са включени дейности свързани с опознаването на природата и културните дадености на България. Включени и са различни растения и животни обитаващи определени местности, както и някои герои и обичаи обекти на литературата. Учебната система на "Ваканционно пътешествие след 4. клас" е изработена изцяло, чрез игрови методи.
 
Христина Сергеева и Стоянка Велкова предлагат упражнения за развитие на любознателността и мотивация за малките откриватели. При правилно решаване на упражненията, детето подобрява своето логическо мислене, въображение и творчество. Образователните занимания са увлекателни и разнообразни. Позволяват на ученика да запази своите знания от четвърти клас и да се подготви за тези, които престои да получи през новата учебна година.
 
Общото в всички книжки от поредицата е наличието на карта, на която детето може да отбелязва своите осъществени маршрути. Има много игри под формата на сглобяване и изрязване, занимания свързани с оцветяване и рисуване, както и някои изненади.
 
"Ваканционно пътешествие след 4. клас" съдържа 52 богато илюстровани страници, на които има информативни и любопитни факти.
Книги
Издател Булвест-2000
Брой страници 52 + приложена карта на България
Език български
Година на издаване 2016
Корици меки
автор Стоянка Велкова, Христина Сергеева

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789541809570
7.00лв
Купи