Меню
Вашата количка

Пътят към душевен мир или Пътят към себе си

Пътят към душевен мир или Пътят към себе си
НОВ ПРОДУКТ
Пътят към душевен мир или Пътят към себе си

„Пътят към душевен мир“ е книга, в която са разказани пет отделни истории, вдъхновени от реални случаи от практическата работа с клиенти на Роси Вак, и в която е представен Пътят на тяхната трансформация. Героите са хора с типични психологични модели, произтичащи от базови детски травми, които ни държат в капан и ни пречат да живеем свободно.


Чрез техните истории се предава нагледно какво се случва в душата и ума на хората в депресивни и тревожни състояния, на хората с емоционална зависимост, с комплекс за малоценност, с мазохистичен характер и други състояния. В книгата ще откриете и как да се освободите от тези капани с помощта на различни психотерапевтични техники, съчетани с духовни и медитативни практики, както и майндфулнес.


Роси Вак разкрива моменти и от житейска си история, като споделя и за своето духовно пробуждане. Това преживяване я вдъхновява и ражда нови идеи, които е представила в книгата.


„Пътят към душевен мир“ не само дава отговори, но и предизвиква читателя с въпроси, върху които да размишлява, обръщайки се към себе си.

Книги
Издател Колибри
Брой страници 328
Език български
Година на издаване 2024
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786190214304
22.00лв
Купи