Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Раница BAGMASTER GALAXY 7 A с три големи отделения и две малки

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

124.90 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: Изчерпан
  • Продукт: #7223
  • Производител: BAGMASTER
Продуктът е изчерпан!

Попълнете вашите данни и ще ви уведомим по имейл, когато е наличен отново.

Представяме Ви новата колекция от ученически раници и аксесоари на фирма BAGMASTER.
BAGMASTER е компания от Чешката република, основана през 2002 г., специализирана в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Ученически раници BAGMASTER отговарят изцяло на стандартите на ЕС за качество и безопасност. 
 
Изработени са от полиестер 1680 D, употребяван за производството на куфари. От 2014 год. раници BAGMASTER имат сертификат от Университета в Пилзен от независима медицинска експертиза за ергономичност и безопасност, който е приложен към етикета на всички раници.
 
 
Ученическите раници са с лека и удобна за носене конструкция, която помага за правилната стойка на детето и равномерното разпределение на тежестта върху раменете. Анатомичният гръб е изработен от специална дишаща материя с вентилираща система, която осигурява преминаване на въздуха между раницата и гърба на детето, независимо от метеорологичните условия и облеклото. Във вътрешната част на едното основно отделение има джоб, в който е поставена подвижна лека алуминиева рамка, която предпазва децата от гръбначни изкривявания. 
 
В предното отделение има органайзер за дребни вещи и ключодържател, както и достатъчно място за кутия за храна. Презрамките са подплатени и регулиращи се, с много светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата. При някои модели раници към двете презрамки има закрепен допълнителен подвижен колан със закопчаване на гърдите за оптимално разпределение на тежестта. Висококачественият водонепромокаем материал, от който е изработена раницата, гарантира висока износоустойчивост, предпазване от влага и замърсяване, лесно почистване.
 
3 големи основни,      
 
2 по-малки отделения и алуминиева рамка      
 
Размери: 40 х 29  х 21 см Обем: 17 л                  
 
Тегло: 1 кг
Напишете коментар