Меню
Вашата количка

#Скандал

 #Скандал
 #Скандал
Изчерпан
 #Скандал
 #Скандал
#Скандал
"#Скандал" е роман на Сара Оклър подходящ за четене от юноши. 
 
Не заставай в полезрението на прожекторите!
Не създавай новини за да заситиш интернет омразата!
Пази егоистично всичките си житейски тайни!
 
Главната героиня Луси знае, че трябва да запомни тези съвети, дадени и от любимата звезда на писарите Джейла Харт. Но въпреки опасността тя успява да ги пренебрегне няколко дни преди абитуриенския бал. Луси подема услуга на най-добрата си приятелка, която е болна, да я замени на партито придружавайки дори гаджето и там. Не знаем защо Луси приема въпреки, че може да откаже поне заради десет неща.
 
Главната героиня от "#Скандал"  решава, че ще придружи гаджето на най-добрата си приятелка, въпреки, че е влюбена в него. Отивайки заедно се случва още нещо неочаквано - Той я целува. За героинята на Сара Оклър това е сбъднато съкровено желание. Но щастието няма да трае дълго след като загуби подкрепата на най-добрата си приятелка.
 
За Луси тази ситуация я праща в едни от най-ужасните и моменти в живота. Още на другия ден в интернет пространството се появяват снимки от следнощното парти, които да я злепоставят. Отивайки на училище всички там са настроени срещу нея. За героинята на "#Скандал" не остава нищо друго освен да се опита да изчисти името си откривайки тайния писар на постове и да спечели отново доверието на своята приятелка.
 
Накрая ще излязат и други тайни около Коул, не само Луси е тайно влюбена в него!
Книги
Издател Пан
Брой страници 383
Език български
Размери 13x20
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 275

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9789546606594
14.90лв
Купи