Меню
Вашата количка

Бодигард. Охрана. Сигурност

Бодигард. Охрана. Сигурност
Бодигард. Охрана. Сигурност
Бодигард. Охрана. Сигурност
Бодигард. Охрана. Сигурност
Бодигард. Охрана. Сигурност
Още древните японци са казали, че бизнесът е война. Вярно е, че правилата на тази война се променят всеки ден, а според мнозина от воюващите - изобщо дори не съществуват. Вярно е също така, че това е война, в която никога няма да има краен победител. Но е вярно и друго - всеки е длъжен да спечели своята битка. А за да се случи това, са необходими много знания, подготовка работа.
Сигурен съм, че занапред ще излизат още подобни книги, които ще са стъпили на богатия и често кървав опит на частните охранители и бодигардове. Опитът и практиката са единственото доказателство за правдивостта на една или друга теза или идея. Но много често ние прешляпваме през живота боси и неподготвени и за съжаление си оставяме боси и неподготвени. Не случайно великият Конфуций е казал, че човешкият опит е фенер, който виси на гърба на човека и осветява само изминатия път. Спокойно мога да твърдя че за онзи, който прочете внимателно тази книга тя може да се превърне във фенер, закачен на челото му, фенер, който да осветява предстоящия път.
За тайните на охраната и сигурността трябва да знаят не само тези, които са се посветили на професията охранител, но и тези, които искат да бъдат охранявани надеждно и сигурно, които държат бизнесът им да се развива възходящо, а семействата им да живеят спокойно и щастлива
За всички тях тази книга е изключително полезна и необходима.
Авторът
Книги
Автор Пламен Григоров
Издател Распер
Език български
Размери 21.5x14.5
Година на издаване 2011
Брой на страници 256
Корици меки
Тегло 330 грама
Баркод 1155123000006

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789543450305
15.00лв
Купи