Меню
Вашата количка

Димитър Бербатов - По моя начин

Димитър Бербатов - По моя начин
Димитър Бербатов - По моя начин
Димитър Бербатов - По моя начин
Димитър Бербатов - По моя начин
Димитър Бербатов - По моя начин
С ПРЕДГОВОР ОТ СЪР АЛЕКС ФЪРГЮСЪН!
 
В тази книга има върхове и падения, успехи и разочарования. Всичко, което ще прочетеш, написах с желание да споделя с теб пътя си от малките асфалтови игрища до големите световни стадиони. Вижданията си за футбола, но и за живота. Мнението си по различни теми и отговорите на доста въпроси.
Срещите си с интересни хора, със световни звезди и гениални футболисти. Сблъсъците си на терена и извън него. Всички препятствия, които прескочих, за да успея – по начина, който познаваш!
 
Моята история не е измислица, написана е в съавторство с истинския живот, и както често става в него, някои от ситуациите нямат щастлив край! Но това е само на пръв поглед, защото трудностите всъщност са хубаво нещо – те те карат да се развиваш.
Вярвам, че ще ти бъде интересно, защото животът понякога е по-абсурден и забавен и от най-голямата измислица. А дали книгата ще те научи на нещо и ще те вдъхнови, това вече зависи от теб самия.
 
„Понякога, когато вземаш решения като мениджър, можеш да допуснеш грешки. Именно такъв беше случаят, когато играхме финала в Шампионската лига с „Барселона“ на „Уембли“… Все още виждам пред очите си разочарованието на лицето на Димитър. Това е нещо, за което аз винаги ще съжалявам – той заслужаваше своето място в отбора!”
Сър Алекс Фъргюсън
Книги
Издател Сиела
Брой страници 488
Език български
Година на издаване 2018
Корици твърди
Тегло 550

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789542827375
25.00лв
Купи