Меню
Вашата количка

Как да се мотивираме за спорт

Как да се мотивираме за спорт
Как да се мотивираме за спорт
Как да се мотивираме за спорт
Как да се мотивираме за спорт
Как да се мотивираме за спорт
"Как да се мотивираме за спорт" е книга за свободното време съдържаща нов мотивиращ подход насочващ към спорта като средство за реализиране на успехи в ежедневните ни занимания, автор на книгата е Деймън Йънг.
 
В тази книга ще разберете по какъв начин енергията, която получаваме, когато спортуваме може да се превърне страст, която да ни помага и в другите ни начинания. В тази страст се обединяват и много личности със световна известност, които дължат славата си на таланта, който показват, чрез професиите си, но и чрез амбициите, които изграждат благодарение на спорта. Такива личности са например Аристотел, Харуки Мураками и Чарлз Дарвин.
 
Идеята, която е заложена в "Как да се мотивираме за спорт" от Деймън Йънг е била използвана още в Древна Гърция, когато се е смятало, че хармонията в умствените и физическите възможности на човек зависи от активния начин на живот, избягвайки леността на обикновеното ежедневие. По този начин спортът се превръща в нещо, което не само ни помага да изглеждаме естетически добре, но и стимулира умствените ни възможности.
 
"Как да се мотивираме за спорт" е съвременен спортен наръчник основаващ се на философски подход, който има за цел да одухотвори твоите дни като те научи на амбиция, постоянство и активно движение всеки ден.
Книги
Издател Издателство Алма
Брой страници 224
Език български
Размери 11x16
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 182

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786197247053
9.90лв
Купи