Меню
Вашата количка

Карате самоучител

Карате самоучител
Карате самоучител
Карате самоучител
Карате самоучител
Карате самоучител
Тази книга е за хора, които никога не са се занимавали, но имат желание да направят първите си стъпки в бойните изкуства. Тя също така е за хора, които нямат време или възможност да посещават организирани занимания по бойни изкуства.
Книгата е много добро пособие за придобиване на първоначални умения, които след това да се развият при организираните занимания с бойни изкуства. Ако се работи с постоянство, за няколко месеца ще бъдете достатъчно подготвени за включване в група за начинаещи, в която и да е школа на бойните изкуства. За да нямате никакво разминаване в методите и техниките ви препоръчваме школите на Да Дао.
Колкото и да е добра една книга, тя не може да замени живото преподаване на техниката от майстор. Освен това настроението в залата, взаимното мобилизиране и подкрепа, както и съпоставянето и съревноваването е невъзможно да се постигнат при индивидуалните тренировки.
Ако нямате време и възможност, разбира се, можете да се занимавате и само с комплекса описан в тази книга, без да преминавате към организирани занимания.
Това е книга, която ще бъде полезна, на хора, които не желаят да се занимават задълбочено с бойни изкуства, но желаят да се възползват от достиженията на бойните изкуства в областта на самоотбраната, изграждането на кондиция и координация, както и в борбата срещу стреса.
Комплексът описан в книгата е много добро средство за повишаване на съпротивителните сили, за изграждане на самозащита за кратко време. Ще изучите основните удари, защити и ритници необходими ви за постигане на спокойствие и реално самочувствие в критична ситуация.
В книгата е поместена програма за запознаване с основите на бойните изкуства и повишаване на спортната форма само за 120 дни. Този метод е смятан за един от най-модерните фитнес методи. Въпреки това, не очаквайте чудеса, помнете, че в основата на успеха в бойните изкуства стоят два принципа: постоянство и постепенност. Западните фитнес методи все по-често поглеждат към опита и достиженията на Изтока. Ненапразно тази програма е смятана за най-добра за запазване на физическата и психическа активност и дълголетие.
Книги
Автор Стоян Цветкашки
Издател ИМН
Език български
Размери 20x14
Година на издаване 2005
Брой на страници 98
Корици меки
Тегло 88 грама
Баркод 1114301000009

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9543170584
6.00лв
Купи