Меню
Вашата количка

Пътят на джит кун до

Пътят на джит кун до
Пътят на джит кун до
Пътят на джит кун до
Пътят на джит кун до
Пътят на джит кун до
"Пътят на джит кун до" е книга, която е символ на бойните изкуства, а неин автор е Брус Ли. В нея, той е синтезирал неуморимия си стремеж към самоусъвършенстване и откриването на истината. Това му помагало в преодоляването на традициите, на времето, на идеологиите и на собствените му физически предели.
 
Тази класика е безценна, познанията в нея важат с еднаква сила за всеки един спорт от бойните изкуства, независимо дали говорим за кикбокс, кунфу, бокс, винчун или джит кун. Но преди да достигнете дотам, трябва да сте овладели търсенето в самите себе си, ключ, който ще ви отведе до духовно израстване. Брус Ли цели да заличи всички заблуди, извинения и оправдания, които ни пречат да открием самите себе си. Това е верният път към нашата промяна.
 
"Пътят на джит кун до" е тренировка за човешкото достойнство, което сме длъжни да възпитаме, за да съхраним вътрешните си сили, които са наш ресурс. Пътят е труден и въпреки затворените улици, които ще срещнем на него, трябва да продължим, за да докажем смисъла и ценността на нашето съществуване. 
Книги
Издател Изток-Запад
Брой страници 320
Език български
Размери 14x21
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 412

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786191529575
19.00лв
Купи