Меню
Вашата количка

Прабос: Ключът към дълголетие

Прабос: Ключът към дълголетие
Прабос: Ключът към дълголетие
Прабос: Ключът към дълголетие
Прабос: Ключът към дълголетие
Прабос: Ключът към дълголетие
Чрез тази книга вие се докосвате до уникална система за здраве и дълголетие, наречена ПРАБОС, която по неоспорим начин доказва връзката между източната философия и българския фолклор. При създаване на системата използвах знанията си, придобити в годините на тежки тренировки и обучението си в Техническия университет, Националната спортна академия и Нов български университет. Изучавайки теорията на движенията в българските народни танци, облеклата в тяхното цветово и орнаментно отношение, както и принципите, залегнали в изграждането на един от най-старите писмени извори на източната мъдрост Книга на промените (И-Дзин), се натъкнах на поразителна идентичност при структуриране на законовата им основа. Водеща роля при разработване на системата изигра нестандартния начин на атакуване на проблема, като до голяма степен се съобразявах с вече съществуващите подобни модели. Този път на развитие бе търсен в хаоса от преплитащи се елементи на легенди и исторически факти, на физически натоварвания без методика, без ясни представи за цели и етапи на развитие, без изчистена философия. Воден бях единствено от желанието, ентусиазма и вярата, че нещо трябва да се промени, че "силите" ще ни помогнат да видим тънкия лъч на правилния път в тъмнината "хаос". Контактите ми с азиатски майстори по бойни изкуства се явяваха като лостове, чрез които постепенно изкристализира най-напред грубата идея, а по-късно спомогнаха за изчистване шлаката от новия "продукт".
Острие на системата ПРАБОС стана боен танц ПРАБОС, който от десет години се практикува в създадената на негова основа школа "ДЕМА"(Дух, Енергия, Материя, Активност). Удивителни са резултатите на трениращите в усъвършенстване на техните психо-физически качества, основа на психо-физическата готовност на човека. А как би могло и да бъде, след като хилядолетната система - Български фолклор, е устояла благодарение на генетичния зародиш във всички нас, подхранващи тази система? Надничайки в древните и мъдри учения за живота с надежда да открие все още неоткритото в тях, човек спокойно може да се довери на предлаганата система, защото тя ще задоволи до голяма степен интереса му и ще промени мисленето му.
Възприемането и отсяването на предложената информация ще спомогне за утвърждаването на българското в него. Появата на тази система дойде и да покаже съществуването на вечно търсещ творчески дух във всеки от нас и неговата водеща роля пред материалните стремежи. Чрез тази система, нека "силите" ни поведат към желаните здраве и дълголетие, във вечните им форми и проявления, защото вече го заслужаваме.
Книги
Автор Динчо Чобанов
Издател Пловдив
Език български
Размери 24x17
Година на издаване 2006
Брой на страници 196
Корици твърди
Тегло 553 грама
Баркод 1122612000007

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9549185028
15.00лв
Купи