Меню
Вашата количка

София - столица на световния тенис

София - столица на световния тенис
София - столица на световния тенис
София - столица на световния тенис
София - столица на световния тенис
София - столица на световния тенис
"София - столица на световния тенис" е книга за тези, чиито хоби е тенисът, с автор Любомир Тодоров.
 
София се превърна в знаково място за тениса от 2012 до 2014 година покрай турнира на шампионките. Така само в рамките за една седмица в града се събираха почитатели и изявени спортисти в тениса от различни народности. 
 
Това, което тепърва престои за страната ни като цяло и ще се проведе в София в спортната зала Армеец е първото състезание от рода си Garanti Koza Sofia Open с период от 1-ви до 7-ми февруари. Това събитие открива сезона за Европа, което може да се приеме като огромна привилегия, чест и признание за страната ни и организацията от предишния турнир.
 
Да примопним какво донесе турнирът на шампионките на почитателите на тениса, които бяха на кортовете. Те имаха възможност да наблюдават отличното представяне и интервюта на звезди от ранга на: Каролине Вожняцки, Роберта Винчи, Симона Халеп, Ана Иванович  Флавия Пенета, Гарбине Мугуруса,  Даниела Хантухова, Доминика Цибулкова,Андреа Петкович, Надя Петрова, Мария Кириленко, Саманта Стосър,  Ализе Корне, както и да изпитат удоволствие от представянето на българската гордост Цветана Пиронкова.
 
"София - столица на световния тенис" разказва забележителните моменти за града от първо лице, защото авторът на книгата Любомир Тодоров е бил и ще бъде и на този турнир медийния директор. Неговата цел за създаването на тази книга е да се съхранят живи спомените от организацията на три годишния турнир на шампионките. 
 
В страниците на "София - столица на световния тенис" ще останат и документирани думите на исторически значимите личности - Григор Димитров и Магдалена Малеева.
 
Книги
Издател Жануа 98
Брой страници 138
Език български
Размери 13x20
Година на издаване 2016
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789543761142
8.90лв
Купи