Меню
Вашата количка

"Твърде лично"

"Твърде лично"
"Твърде лично"
Изчерпан
"Твърде лично"
"Твърде лично"
"Твърде лично"
"Твърде лично" - твърди корици е биографичният разказ на Жозе Моуриньо, в който няма да бъде скрито нищо, разказвачът на тази твърде лична изповед е Робърт Бийзли. 
 
За реалната възможност да бъде начело на Тотнъм и на английските национали. За моментите белязани от скандали с величия като Арсен Венгер, Рафа Бенитес и Роман Абрамович. За отдадеността ми към любимия спорт и защо само семейството е на първо място в неговия живот? Робърт Бийзли ще ви покаже Жозе Моуриньо, такъв, какъвто не сте вярвали, че може да бъде.
 
Жозе е мениджър на „Манчестър Юнайтед“, но освен професионалист, той е и обикновен човек с харизматичен, завладяващ и противоречив модел на поведение. Той е запазената марка на съвременния футбол, както и едно от най-често срещаните имена в спортните вестници. "Твърде лично" - твърди корици представя един човек, който винаги е бил начело на най-великите: „Реал“ (М), "Интер", "Челси", "Порто" и „Манчестър Юнайтед“. Тези факти от биографията превръщат името му много бързо в синоним на успеха. Треньор с изключително успешна кариера, доказателство, за което са многобройните спечелени трофеи на тимовете под негово ръководство. Но, какъв е той в живота, когато не е сред звездите на футболния терен? 
Книги
Издател Жануа 98
Брой страници 252
Език български
Размери 15x23
Година на издаване 2017
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9789543761371
20.00лв