Меню
Вашата количка

Второ полувреме - твърди корици

Второ полувреме - твърди корици
Второ полувреме - твърди корици
Второ полувреме - твърди корици
Второ полувреме - твърди корици
Второ полувреме - твърди корици
"Второ полувреме" е биографичната история на спортиста, който е имал успешна футболна кариера на Острова, бил е капитан, мениджър и в момента е помощник треньор в националния отбор на Ейре, той е ирландецът Рой Кийн. Автор на книгата е ирландският писател, носител на редица литературни награди - Роди Дойл.
 
Тази книга е определена от вестник Таймс като шедьовър, сюжетът и е завладяващ, противоречив и войнствен. Авторът е използвал ироничното остроумие на футболната звезда, за да предаде комичния ефект от разговорите си с него и в книгата. Роди Дойл ви представя историята на една осемнадесетгодишна кариера. Рой Кийн е бил част от Коб Рамблърс, Манчестър Юнайтед, Нотингам Форест и  Селтик. Доминиращата му роля в халфовата линия, винаги е извеждала неговите отбори до върха на славата.
 
Героят от "Второ полувреме" винаги е изпъквал на футболния терен, непримиримият му състезателен дух често пъти го е карал да изглежда агресивен, но и го превърна в успешен капитан на Манчестър Юнайтед в периода 1997 - 2005 година. Състезателната му кариера преминава изцяло в най-високото международно ниво. Като играч в Ейре в продължение на четиринадесет години, Рой Кийн е бил почти през цялото време с капитанската лента до проблема с националния треньор Мик Маккарти, когато футболистът напуска отбора малко преди световното първенство през 2002 година.
 
Историята в "Второ полувреме" продължава с мениджърските и телевизионните изяви на футболиста, както и с неизбежните психологически битки през това време.
Книги
Издател Жануа - 98
Брой страници 300
Език български
Размери 15x23
Година на издаване 2016
Корици твърди

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789543761418
25.00лв
Купи