Меню
Вашата количка

Regal Academy: Модни съвети

Regal Academy: Модни съвети
Regal Academy: Модни съвети
Regal Academy: Модни съвети
Regal Academy: Модни съвети
Regal Academy: Модни съвети
"Regal Academy: Модни съвети" е заглавието на детска книжка, част от увлекателна поредица за момичета, чийто автор е италианският писател Ирджинио Страфи.
 
Името на главната героиня в всички части на книжката е Роуз, тя е тийнейджърка, която живее като всяко друго момиче на нейната възраст. Роуз се радвала на обикновения си живот тук, без да осъзнава всъщност, че тя е с приказен произход.
 
Един ден, героинята от "Regal Academy: Модни съвети" открила един ключ, който се оказал магически. Този ключ отвел Роуз в една приказна страна и всичко оттук нататък се променило за нея. Първата стъпка към това било записването и към училище, в което се изучават вълшебни приказки и  магия. Това училище е наричано Кралската академия. Последвала и още една изненада, младото момиче се оказало внучка не на кого да е, а на самата Пепеляшка. Какво повече би могла да иска да и се случи?
 
Животът в приказка се оказал не чак толкова безопасен. Роуз, трябвало да води битки и с различни злодеи, но не можела да се справи съвсем сама, затова се често се доверявала и на новите си приятели - Травис, Джой, Астория и Хоук.
 
Книги
Издател Сиела
Брой страници 74
Език български
Размери 16x23
Година на издаване 2017
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789542823841
4.99лв
Купи