Меню
Вашата количка

Апокалипсата ме хвана

Апокалипсата ме хвана
Апокалипсата ме хвана
Апокалипсата ме хвана
Апокалипсата ме хвана
Апокалипсата ме хвана
"Апокалипсата ме хвана" е сборник с разкази, включващ тринадесет разказа, създадени за най-големите почитатели на фентъзи поредицата - Скълдъгъри Плезънт. Автор на тези истории е ирландският писател Дерек Ланди.
 
Ако искаш да влезеш в този свят, трябва да си човек, който борави с въображението си. Трябва да си представиш, че с прочитането на първите редове в тази книга, ти ще почувстваш, че директно си скочил през разбития от теб прозорец, готов за шеметни изживявания. Това е твоят сборник с разкази, благодарение, на който ще научиш, какви са били заниманията на Били Рей Сангин. 
 
Дерек Ланди ще ти позволи да разбереш, как Скълдъгъри и Валкирия са успели да се преборят с един сериен убиец, както и как са се справили с рояк опасни насекоми и отчаян призрак и още други подобни случаи, за които най-вероятно се сещаш, ако си чел другите истории от поредицата Скълдъгъри Плезънт. В "Апокалипсата ме хвана" ще прочетеш и всички скрити истории на скелета, който е на мисия по спасяването на света, той ще се изправи срещу момичето, което цели тъкмо обратното. 
Книги
Издател Артлайн Студиос
Брой страници 364
Език български
Размери 14x21
Година на издаване 2016
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786191930630
15.99лв
Купи