Меню
Вашата количка

Аз, Ърл и умиращото момиче

Аз, Ърл и умиращото момиче
Аз, Ърл и умиращото момиче
Аз, Ърл и умиращото момиче
Аз, Ърл и умиращото момиче
Аз, Ърл и умиращото момиче
"Аз, Ърл и умиращото момиче" е детска история за юноши на писателя и музикант - Джеси Андрюс.
 
Историята започва с живота в една гимназия, място което мразят повечето учещи там, така е и за героя в романа, Грег Гейнс, той учи там в 12 клас. Времето му минава в постоянни мисли върху това, как да направи престоя си там по-приятен. Първото му правило е да стои незабелязан, минавайки по периферията на всичко случващо се. Ърл е негов съученик, който може би е единствения му приятел в училище и също е част от стратегията му за оцеляване.
 
Планът, който си е начертал момчето от книгата на Джеси Андрюс се оказва, че е с продължителност само осем часа. Майка му внася нова точка, сега Грег е помолен да се държи приятелски с момиче, което има труден живот вследствие на болестта си. Това начинание за него е сигурен знак, че ще съсипе живота си.
 
Историята в "Аз, Ърл и умиращото момиче" е затрогваща, незабравима и ярка. Съществуващата екранизация на романа е определяна като огледало на съвременното поколение. Авторът на книгата е написал и сценария за филма, за който получава престижна филмова награда. 
Книги
Издател Прозорец
Брой страници 280
Език български
Размери 13x20
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 221

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789547338739
15.00лв
Купи