Меню
Вашата количка

"Винету" - том първи

"Винету" - том първи
"Винету" - том първи
Изчерпан
"Винету" - том първи
"Винету" - том първи
"Винету" - том първи
"Винету" - том първи е книга, част от европейската литературна класика, създадена от немския поет и писател Карл Май, той описва приключенията на едни от най-знаменитите литературни двойки Олд Шетърхенд и Винету.
 
Те са двама братя, които са заедно във всяка битка, те са непобедими, не се страхуват от враговете си, не се поддават на лъжи и могат да преодолеят всяко едно препятствие по пътя си, без това да ги забави. Техните имена са олицетворение на вечната дружба и истинската братска обич. Въпреки, че са представители на две различни култури, те не се страхуват да се впуснат във всяко едно страшно приключение и да защитават на всяка цена силата и принципите на доброто.
 
Всяко едно дете, което е прочело историята на Карл Май е искало да подражава на героите, да преследва бизони, да язди шеметно мустанги и да се бори с голи ръце с мечка Гризли, чиито зъби после да окичи на врата си. "Винету" - том първи e незабравима и неостаряваща класика, която разказва за един отдавна изчезнал свят, в който американските племена бяха свободни. И най-важното тази книга учи всяко дете, че доброто винаги побеждава.
Книги
Издател Сиела
Брой страници 504
Език български
Размери 15x22
Година на издаване 2016
Корици твърди
Тегло 682

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9789542821472
18.90лв