Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Изобразително изкуство за 1. клас

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

6.60 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: В наличност
  • Продукт: #9786192150488
  • Издател: Анубис
  • Брой страници: 80
  • Година на издаване: 2017
  • автор: Бисер Дамянов, Огнян Занков, Даниела Маркова, Димитър Балкански, Олга Христова
Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Oдобрен със Заповед № РД 09-1596/08.02.2017 г. на министъра на образованието и науката.
 
Учебният комплект включва учебник, 8 приложения, книга за учителя.
Учебникът съдържа 8 глобални теми, структурирани в 30 часа за нови знания, 30 часа за практически дейности и 4 часа за диагностика.
Темите са разработени по увлекателен и атрактивен начин. Подкрепени са с богат илюстративен материал, включващ образци от майстори на изобразителното изкуство, детски творби и интересни фотоси. Те способстват за формиране на естетическа култура и ключови компетентности у учениците.
 
Учебникът гарантира осъществяване на интерактивност в обучението. Знанията се въвеждат под формата на игри, беседи, наблюдения, разкази на учителя. Изобразителните умения се развиват чрез разнообразни задачи за рисуване, апликиране, моделиране. Ученикът има възможност да се включи активно, да прояви творчество и инициатива. Атрактивната организация на страниците, цветовите маркери и пиктограмите допринасят за бързата и лесна ориентация на малкия ученик в
дейностите, които предстои да извърши. 
 
Чрез задачите се осъществяват междупредметни връзки, които подкрепят подготовката по писане, четене, математика, околен свят, БДП. 
Блок-приложението съдържа  8 свободно вложени картона, подходящи за проектна работа и за реализиране на задачи с акварелни или темперни бои, апликиране, изрязване. 
Напишете коментар