Меню
Вашата количка

Учебник по музика за 1. клас

Учебник по музика за 1. клас
Учебник по музика за 1. клас
Учебник по музика за 1. клас
Учебник по музика за 1. клас
Учебник по музика за 1. клас
Oдобрен със Заповед № РД 09-1582/08.02.2017 г. на министъра на образованието и науката.
 
Учебният комплект включва: учебник, интерактивни приложения, книга за учителя, DVD  в mp3 формат с цялата музика за пеене, слушане и музикалните съпроводи. 
Учебникът е оформен като атрактивна книга за музиката. Учебното съдържание в нея е разпределено в 32 часа за нови знания, 24 часа за затвърдяване и обобщение, 6 часа за наблюдение, 2 часа за диагностика. 
Илюстративният материал е водещ компонент на всяка страница – комбинация от рисунки, снимки, схеми, графики и др. 
За разработване на учебното съдържание са заложени принципите на интерактивност, интегрираност и достъпност. Така се постигат условия за развитие и формиране на  музикалния слух като съществен фактор за пълноценно общуване с музиката и успешно реализиране на музикалните дейности. 
 
Музикалните примери, разнообразните задачи и загадки допринасят за формиране на музикална култура, на емоционална и естетическа интелигентност у учениците. Предизвикват активност и позитивни емоции. В редица теми са заложени междупредметни връзки, които имат актуални послания (смислови и музикални) и са ценен ресурс за учителя в процеса на формиране на ключови компетентности. 
 
Учебникът съдържа разнообразни музикални творби от миналото до днес. Те са в основата на учебното съдържание и носят ярки емоционални послания за децата. Дават възможност за осъществяване на водещите музикални дейности – пеене, слушане, танцуване, свирене на детски музикални инструменти, провокират творчество.
Книги
Издател Анубис
Брой страници 80
Година на издаване 2017
автор Янна Рускова, Стефан Русков, Магдалена Лобутова, Юлиана Близнакова, Розалина Паскалева

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786192150501
7.44лв
Купи