Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Опознай света. Общообразователно помагало за 2. клас

Гласове: 7 Рейтинг: 4.7

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

11.90 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: В наличност
  • Продукт: #978-954-18-0956-3
  • Издател: Булвест-2000
  • Брой страници: Комплект от 4 книжки по 24 стр. и безплатно двустранно табло
  • Език: български
  • Година на издаване: 2016
  • автор: National Geographic Learning създадено с партньорството на ИК Анубис и издателство Булвест 2000
Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

 Помагалото съдържа четири книжки по 24 страници. Във всяка от тях е разработена една тема, която е свързана с растенията, сезоните в света, сезоните в България и животът в училище. Това съдържание допълва и надгражда знанията на учениците по български език, математика, околен свят и домашен бит и техника.
 
Информацията е представена в кратки текстове и е богато допълнена с автентични изображения. В края на всяка книжка е отделено място за самопроверка на придобитите знания. Решаването на задачите от книжките зависи от прилагането на знания от различни учебни предмети. Всички занимателни задачи са ориентирани към по-лесното и по-успешното затвърдяване на наученото чрез използване на междупредметни връзки.
Включените в книжките проекти дават възможност на децата да участват активно в разнообразни дейности. Това подпомага усвояването и затвърдяването на придобитите знания за света по един интересен и приятен начин.
 
Комплектът съдържа и безплатно приложение – двустранен Природен календар. Чрез изработването и системното му попълване децата прилагат наученото неусетно, като се забавляват.
Комплектът „Опознай света“ за 2. клас продължава изпълнението на мисията на National Geographic да просвещава и обучава обществото, като насочва вниманието на най-малките към опознаването и опазването на природата и културните ценности. Той подпомага работата на учителя, като предоставя много приятни, забавни и полезни дейности за децата.
 
Комплектът съдържа четири учебни книжки:
Сезоните
Растенията по света
Сезоните в България
Животът в училище
Двустранен природен календар
Напишете коментар