Меню
Вашата количка

Български език за 4 клас

Български език за 4 клас
Български език за 4 клас
Български език за 4 клас
Български език за 4 клас
Български език за 4 клас
Учебникът по български език за 4. клас е съставен на основата на заложените в учебниците за 1., 2. и 3. клас комуникативен и дейностен подход. Използвани са разнообразни средства с цел да се съдейства за бързото ориентиране и активното включване на учениците при актуализирането, възприемането и затвърдяването на знанията, уменията и компетентностите, указани в учебната програма по БЕЛ за 4. клас. Работата с учебника се характеризира със следните особености:
 
Всяка тема за нови знания е съпроводена с тема за упражнение.
Следва се структура на урока, при която се започва с изходен текст. Той се превръща в основа за извеждане на новото езиково понятие и работа върху него.
Подредбата на задачите в хода на урока е съобразена с постепенно нарастване на равнището на трудност.
Всяка тема предвижда работа с изречения или с текст за редактиране.
Запазват се рубриките Какво да запомня, Как да науча, които дават възможност за подкрепа на учениците при изпълнението на задачите в хода на урока. Рубриките дават възможност и за актуализиране на стари знания и припомняне на ключови понятия от предишните класове.
Някои от темите имат обобщаващ характер с оглед на ключовата роля на 4. клас като завършващ началния етап на основната образователна степен.
Книги
Издател Булвест-2000
Език български
Размери 127x0
Година на издаване 2019
автор М. Герджикова, С. Вълкова, Д. Василева, А. Янкова

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789541813720
19.20лв
Купи