Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Информационни технологии за 5. клас

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

11.33 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: В наличност
  • Продукт: #9789540132068
  • Издател: Просвета
  • Брой страници: 84 + CD
  • Език: български
  • автор: Николина Николова, Елиза Стефанова, Мирослава Николова, Диана Петрова, Олег Константинов
Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

„Информационни технологии за 5. клас” на издателство „Просвета” е дело на  авторски колектив в състав: Николина Николова, Елиза Стефанова, Мирослава Николова, Диана Петрова и Олег Константинов. Темите в него са разработени така, че да изпълняват основната цел на съвременното образование: изграждането на високи дигитални компетентности у младите хора, които да ги направят уверени в света на технологиите, независимо в каква сфера ще работят занапред. Всеки от уроците включва предизвикателни игрови моменти, както и допълнителни задания с практически приложим резултат. Основният обект е т.нар. мисия, която учениците трябва да изпълнят. Това е проблемна ситуация, организирана като минипроект. Изпълнението на мисията гарантира постигането на очакваните от учебната програма резултати. Включени са и задачи, изискващи екипна работа. В края на всяка тема има тест за самопроверка – „Готови ли сте за следващата мисия?”. С него се проверяват придобитите до този момент знания от учениците.  Комплектът включва и диск с ресурсни файлове. При създаването му авторският екип е интегрирал своя дългогодишен опит от много национални и международни проекти, свързани със съвременните методи на обучение по информационни технологии.
Спазена е стриктно новата учебна програма по информационните технологии. Авторите предоставят и примерно тематично разпределение на учебното съдържание в новоприетия стандартен формат.
Напишете коментар