Меню
Вашата количка

Музика за 7. клас

Музика за 7. клас
Музика за 7. клас
Музика за 7. клас
Музика за 7. клас
Музика за 7. клас
„Един неразделен клас”, „Непознати улици” и „Ла Бамба” заедно с „Катерино, моме” и „Йовано, Йованке” изграждат уникална музикална сплав в този учебен комплект, който е най-предпочитаният и от учителите, и от учениците. Ето още няколко негови предимства:
учене чрез активности; 
достъпност и логичност при излагане на учебния материал;
максимално осигуряване на учителя с необходимите ресурси;
добре подбрано музикално съдържание;
разбираем език, съобразен с възрастовите особености и интересите на седмокласниците; 
задачи с практическа насоченост.
Всички те допринасят за обогатяването на слуховите представи. Запознаването с представители и произведения – образци на музикалната класика от различни жанрове и стилове, дава по-широк поглед върху съвременното функциониране на музиката. Онагледяването чрез снимки и илюстрации обогатява общата култура на учениците и провокира техния интерес, а схемите и графиките детайлизират представите за някои понятия и подпомагат учебната работа. Уроците за наблюдение са въведение към основните теми чрез снимки, задачи към тях, идеи за дискусия. 
Учебникът осигурява възможност за ефективна работа както на учениците, така и на учителите. Музикалният материал, всички идеи, дейности и задачи в него са проверени в реална учебна среда и гарантират постигането на очакваните резултати от обучението както в края на класа, така и в края на прогимназиалния етап.
Книги
Издател Просвета
Брой страници 84
Година на издаване 2018
автор Вяра Сотирова, Росица Драганова, Галунка Калоферова, Здравка Матеева

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789540135748
20.00лв
Купи