Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Български език за 8. клас Помагало за разширена или допълнителна подготовка по български език

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

6.00 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: В наличност
  • Продукт: #9789541810675
  • Издател: Булвест
  • Брой страници: 96
  • Година на издаване: 2017
  • автор: Ангел Петров, Мая Падешка, Мариана Балинова
Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Помагалото за разширена или допълнителна подготовка е част от комплекта по български език за 8. клас на Издателство „Булвест 2000”. 
Помагалото съдържа разнообразни текстове, много упражнения и тестови задачи върху проблеми от учебното съдържание, регламентирано от новата учебна програма по български език за 8. клас (2016 г.). Това означава, че книгата успешно може да подпомогне работата през учебната година на всички осмокласници, независимо от факта, че в училищата се използват учебници по български език на различни издателства.
 
Тъй като учебната програма по български език не конкретизира темите за разширена или допълнителна подготовка в 8. клас, авторите са изготвили  примерна програма, поместена на с. 5. Темите от нея следва да бъдат разработени в рамките на 17 учебни часа.
Помагалото предлага:
 
Примерно годишно разпределение с темите на занятията и вида на всяко от тях (за упражнение, обобщение и разширение);
17  разработки, включващи упражнения за разпознаване и анализ на езикови факти, за преобразуване и редактиране на изрази, за създаване на текстове; специално внимание се обръща върху работата по овладяване от учениците на езиковите правила (правописни, правоговорни, пунктуационни), при прилагането на които учениците допускат най-много грешки;
 
Таблици с учебна информация в синтезиран вид, която да стане опора при изпълнение на упражненията;
Тестови задачи и ключ с правилните отговори на задачите.
Напишете коментар