Меню
Вашата количка

Доставка

Цена за доставка:

                                                                  ·         Цената за доставка от www.dbooks.bg е 3.99лв.

                                                                              до офис на куриер и 7.99лв до адрес

                                                                         При поръчка над 50.00лв. доставката е безплатна!

  При поръчка на стойност под 7.99лв цената на доставката ще бъде спрямо тарифите на   ''Speedy''и''Еконт'' 

Срок за обработване и доставка: 

·         Всяка поръчка направена в работен ден от 00:00 часа до 15:00 часа се обработва в рамките на същият работен ден!

·         Поръчка направена в работен ден след 15:00 часа се обработва на следващият работен ден, след 10:00 часа.

·         Поръчка, направена след 16:00 ч. в петък (или последен работен ден, преди поредица почивни) се обработва след 10:00 часа в понеделник (или на първият възможен работен ден, след 10:00 часа).

·         Поръчаните продукти се доставят с куриер на посочения адрес за доставка в рамките на два до пет работни дни, като срокът може да бъде удължен (почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни условия). 

·         www.dbooks.bg си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до седем дни!

·         Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.

·         www.dbooks.bg не носи отговорност в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.

Важно:

·         Заявените и поръчани артикули се доставят от куриерска компания "Speedy"или ''Еконт Експрес'' като доставката се извършва на предварително посочен от клиента точен адрес.

·         При получаване на пратката си заплащате само посочената стойност на наложения платеж и задължително проверявате цялостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

·         Ако сте платили предварително (чрез системите за OnLine разплащания на PayPal, ePay или EasyPay, по банков път или с карта, НЕ дължите плащане на куриера. В този случай можете да отворите пратката веднага след като я приемете и в случай, че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви (при условие, че това е възможно).

·         При посочен неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон за доставка и контакт с потребителя, прави поръчката НЕвалидна и НЕ обвързва www.dbooks.bg със задължението за изпълнение на доставката.

·         В случай, че Клиентът НЕ бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на пратката си в този срок, www.dbooks.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

·         Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката, като в този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.